Mesajul Varicelei

Renunțarea la învechit și adoptarea noului nu par greu de realizat. Însă, ce am înțeles eu este că orice obicei, orice cunoștință, amintire, trăire este înglobată la nivel de celulă în noi, de aceea orice încercare de schimbare este ca înotul somnului în susul râului, are nevoie de efort și ieșire din zona de confort.

Există multă informație despre cum să ne construim viața pe care ne-o dorim, însă eu cred in calitatea noastră de creatori divini si asta este ceea ce vreau sa vă inspir și vouă in ceea ce voi impartasi.

Perseverenta, consecventa si exercitiul zilnic ne cresc credința și asta ne ajută să accedem la un nivel superior de putere personală.
Ceea ce vă propun este sa adoptați schimbarea ca pe o opțiune, nu ca pe o reacție, pentru că se pare că natura umană este construită să ne împotrivim schimbării până ce lucrurile se înrăutățesc și ne doare atăt de tare, încât nu mai putem continua cum ne-am obișnuit.

Ca să facem schimbarea cu toată inima așteptăm să se producă o criză, o pierdere, o boală, o tragedie, o traumă.

Întrebarea mea este de să așteptăm?

Eu am învățat că putem evolua cu inspirație și bucurie, nu durere și suferință. Cei mai mulți din care am făcut și eu parte o perioadă, credem că există doar prima variantă și credem chiar că suntem pedepsiți. Această ”credință” vine din convigerile cu care suntem crescuți, care pot fi culturale, sociale, familiale, educaționale, prin mass-media sau chiar genetic (la nivel istoric, din viețile anterioare a generații).

Ne trăim viața în cele mai joase emoții, vină, rușine și avem convingerea că asta merităm. Așa am fost eu o perioadă și chiar odată cu evoluția mea se întâmplă să cad în tipar vechi.

Cu cât mai repede faci shiftul, cu atât mai repede înțelegem că depinde de noi să începem schimbarea în favoarea sănptății noastre, al relațiilor noastre, al viitorului nostru.

Începe de azi, ia decizia a ceea ce vrei să schimbi, nu aștepta durerea, trauma, suferința care să te trezească. Alege singur trezirea și schimbarea!

Vremurile sunt ale schimbării, in care să trăim treziți la o realitate extinsă. Dacă nu poți singur, cere ajutor.

Îndrăznește să fii TU!

Am avut (și încă am) varicelă ca adult. Aceasta a fost pentru mine o experiență grea și o lecție de „Fii atentă la tine!”. Această lecție a venit doar pentru a-mi arăta ce a rămas nevindecat în mine și pentru a-mi oferi șansa să văd și să vindec. Dar dacă m-aș fi ales înainte de boală? Am avut granițe pe care le-am depășit, am avut mesaje Divine pe care le-am ignorat, am fost în vechiul meu film.

Dar, știi ce, aș putea să aleg totuși să ignor mesajul de boală, și să zic că este normal, că am un copil mic, că nu am făcut varicela ca și copil si ca așa că este absolut normal din punct de vedere medical să o fac.

Ei bine, vă spun că, dacă nu aș fi avut nicio informație sau mesaj de primit de la Divin, nu aș fi luat varicela, indiferent cît de predictibil medical ar fi fost. Acum văd foarte clar. Și chiar, mi s-a spus de la farmacie, că probabil am avut imnunitate scăzută, că este o casa cu 3 copii în care toți au avut varicelă, părinții nu au făcut și nici nu au luat, nevaccinați.

Și eu evoluez, sunt și în călătorie, dar aceasta este lecția mea „Mă aleg zilnic!” Vă împărtășesc doar pentru a vă inspira pe fiecare dintre voi să vă alegeți mereu pe VOI!

Mă alegeam, dar nu zilnic. Acum am auzit, am văzut, am simțit, m-am schimbat! Zilnic mă aleg!

Alege să auzi, să vezi, să simți și să schimbi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *