Leadership feminin sau masculin?

Suntem capabile ca femei să reușim în afaceri, să devenim lideri fără să ne comportăm ca bărbații?

O mare parte a vieții mele profesionale, prima mea parte, am încercat să mă încadrez în lumea afacerilor modelând valorile mele pentru a se potrivi în modele masculine de succes și leadership.

În ultimii ani, mi-am folosit timpul pentru a căuta și a cerceta despre psihologia și comportamentul uman, deoarece modelul masculin nu era o energie potrivită pentru mine în viața mea personală.

Și motivul nu este că sunt femeie, motivul este că trebuie să avem un echilibru între energia feminină și cea masculină, indiferent că suntem bărbați sau femei, pentru că așa a făcut Creatorul „jocul vieții”. pentru a fi jucat: YIN și YANG, Noapte și ZI, Întuneric și Lumină, Lună și Soare.

Mereu m-am întrebat cum de suntem unici și în același timp atât de asemănători.

Chiar dacă suntem femei sau bărbați, veniți din țări diferite, culturi diferite, ne străduim cu adevărat pentru același lucru: o familie care să ne iubească și pe care sa o iubim, abundență și prosperitate, conexiune, semnificație și multe altele.

Ce ne face unici? Ce ne face la fel?

Cum să devenim ceea ce ne-am născut cu adevărat pentru a fi și a experimenta?

Este leadershipul feminin diferit de leadershipul masculin?

Dacă îi inspiri pe alții să învețe mai mult, să facă mai mult, să experimenteze mai mult și să devină mai mult, aș spune, indiferent că suntem bărbați sau femei, suntem lideri. Deci, asta ne face la fel.

Modul în care alegem să inspirăm sau să conducem ne face unici.

Folosim doar sau majoritar trasaturi masculine? Analitic, Competitiv, Singular / Concentrat, Rațional, Hotărât, Liniar și logic, Obiectiv, Asertiv, Orientat spre obiective… și multe altele.

Credem că trăsăturile masculine sunt mai bune decât trăsăturile feminine?

Folosim doar trasaturi feminine?

Care sunt trăsăturile feminine folosite? Intuitiv, colaborativ, adept al multi-tasking-ului, emoțional, pasionat, creativ, empatic, receptiv, permite să curgă… și multe altele.

Credem că trăsăturile feminine sunt mai bune decât trăsăturile masculine?

Cum afectează ceea ce credem modul în care ne conducem pe noi și pe ceilalți? cum ne conducem lumea noastră interioară și exterioară?

Voi vorbi mai multe la evenimentul Belgian Week, la București, Hotel Caro, 5 mai, ora 9.30.

Vă invit și pe voi, să ne conectăm și să creștem pe noi înșine și impactul nostru.

Vezi mai multe despre eveniment în comentarii,aici https://belgian-week.berocc.com/.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *