Cum te reîncarci cu Putere?

Câțiva ani am fost într-un loc întunecat și într-un eu neautentic, dar Dumnezeu mă iubește, așa cum te iubește și pe tine și, în timp ce eram jos, Dumnezeu mi-a trimis un cuvânt.

ECHILIBRU
Și mulți ani am crezut că acesta este cel mai BUN cuvânt care a existat vreodată, plin de sens pentru mine, pentru că eu dădeam sensul și era tot ce aveam nevoie în acel moment din viața mea!

Natura este în echilibru. Nu există VID. Așadar, dacă nu îți creezi echilibrul, vei fi echilibrat de natură și ceea ce poate veni s-ar putea să nu fie confortabil, pentru că, de obicei, ceea ce urmează sunt LUCRURI GRELE care să te ajute să pui atenția pe TINE.

Dar „Un eveniment este doar un eveniment” și un cuvânt este doar o etichetă cu o semnificație pe care i-o dăm!

Ți-am spus că atunci când o persoană a trăit ani de zile într-un loc întunecat, dar a reușit să se trezească și să ajungă la lumină, umbrele vibrației trecute vânează persoana și începe să primească provocări, declanșatoare doar pentru a testa vibrația reală și puterea prezenta a acelei persoane.

Și deodată s-ar putea găsi înapoi în întuneric, la o pocnitura din degete, pentru că așa este Viața.

Când te regăsești în întuneric și ești trezit, știi că trebuie să te întorci, ai nevoie de PUTEREA să revii în vremurile tale, dar în timp ce ești în întuneric, pierzi din ce în ce mai multă energie, zi după zi.

Asta mi s-a întamplat si mie…
Nu am spus multe în ultima vreme (dacă veți verifica), pentru că am avut zile atât de grele și le văd ca pe un test. Mi-am redus postările și mesajele pe rețelele de socializare, pentru că dădeam din lipsă, deoarece literalmente nu părea timp și spațiu pentru creație sau rutina mea de dimineață.

De sâmbătă lucrurile s-au stricat pentru mine și am fost într-o cădere continuă și din ce în ce mai puțină energie.
Fără somn, fără mâncare, fără hidratare, cel puțin nu adecvată. A fost o disperare și, de asemenea, controlul și așteptările au revenit. Nu am avut timp să lucrez cu mine. O mare fantomă din trecutul meu a venit după mine, eram acoperita de frica de a reveni trăind în acele vremuri și stadiu de conștiință.

Câteva zile ca un coșmar. De astăzi am spațiu și timp pentru a mă întoarce, pentru a găsi puterea și a mă racheta înapoi în timpul meu si sunt recunoscătoare pentru asta. Am vrut doar să vă împărtășesc că a venit testul pentru noul eu și s-ar putea să vi se întâmple asta si voua.

A trebuit să accept, să dau drumul, să iert. Am vrut doar să împărtășesc, pentru că „teoria nu acoperă prețul admiterii la un nivel superior de conștiința”! Acum îmi voi acorda doar timp să văd și să-mi integrez lecțiile.

Marile mele lecții de viață pe care le am de depășit sunt despre credință, așteptări și control. De asemenea, fiul meu are această lecție și știu că este o oglindă pentru mine și dacă nu reușesc să le depășesc, va rămâne în el.

Trebuie să avem credință. Viața este o experiență centrată pe creștere! Viața este cu vârfuri și coborașuri! Si este ok! Trebuie să creștem și să învățăm cum să rămânem calmi, impacati. Îmbătrânește cu înțelepciune și strălucire!

NOUL MEU CEL MAI PUTERNIC , CEL MAI MARE CUVÂNT ESTE „ACCEPARE / RENUNTARE” și am primit acest cuvânt de la Peter Sage.

Acum, cum am făcut să mă întorc fără putere de a mă “racheta” in vremea mea?
Singura modalitate este să găsești modalități de a te reîncărca cu energie pură și Divină, de a te conecta la Sursă și vei primi PUTEREA!

Care este Sursa? Este DUMNEZEU și îl găsești pe DUMNEZEU în BAI DE SOARE, HIDRATARE, BAI CU SARE, NATURA DE ORICE TIP – PICIOARELE ÎN PĂMÂNT, ALERGARE /PLIMBARE / BICICLETA ÎN PĂDURI, CÂMPURI DESCHISE, APROAPE DE RÂURI ȘI OAMENI CU MARE ENERGIE ȘI VIBRAȚIE SAU DOAR OAMENI CARE TE IUBESC SI DE LA CARE POTI PRIMI ENERGIE!

Trebuie doar să te CONECTEZI! Vreau doar să menționez oamenii mei cu care mă conectez și poate în postările viitoare voi vorbi mai multe despre ei.

Sunt mentorii mei și grupurile de colegi create de fiecare mentor. Aceste grupuri sunt egregori de lumina.
Pentru fiecare zonă pe care vreau să o cresc cu ușurință am un mentor.

Ionela Aonofrisei și Peter Sage, energie feminină și masculină pentru o transformare personală profundă, în programele „Magic Racquet” și „Elite Mentorship Forum 11”.
Daniela Nica pentru prânzul meu de podcast Women with Infinite Mindset, în „Podcast Accelerator”.
Mirela Popa pentru că a deveni expertă în vânzări, cu „Metoda Maxwell de vânzări”, acesta fiind punctul meu cel mai slab din punct de vedere al afacerilor.

Puteți citi tipul de energie pe care îl primesc de la ei.

Acesti oameni DAU PUTERE și chiar dacă nu se cunosc, sunt CONGRUENTI în mesajele pe care mi le-au dat! Așadar, am primit putere și M-AM ÎNTORS ÎN VIMPUL MEU, gata să-mi continui Călătoria!

„Universul ne va testa întotdeauna pentru a vedea cât de puternici suntem și dacă suntem suficient de rezistenți pentru a sări înainte, a crește și a pune în practică ceea ce am învățat. Provocările ți se vor prezenta doar atunci când ești pregătit. Sunt doar distribuții de susținere și extra în filmul tău. Discutați cu ei, râdeți de ei, deoarece au jucat bine în filmul dvs., dar nu-i lua în seamă. Și aveți acest grup puternic de colegi care vă sprijină, vă trage în sus și vă iubește. Îți trimit multă dragoste.”

” Șăz cuminte…
Lasă lucrurile așa cum sunt, experimentează, e perfect
Nu trebuie să fie perfect peste tot și tot timpul
Deci, stai la soare ”

Energie primita de la mentorii mei.

Do #powerfull #deeds and live a #powerful life!

#coaching #highticket #loveyourself #empoweryourbusiness
Intră pe www.deeds.ro , să te abonezi și să primești pe email ”Asking better questions / Întrebări de introspecție”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *