Cum să creezi spațiu și timp pentru a deveni influent în domeniul financiar-contabil

Automatizarea proceselor cu ajutorul roboților (RPA) este o tehnologie software care facilitează construirea, implementarea și unor acțiuni repetate ale oamenilor care interacționează cu sistemele și orice tiptip de software.

La fel ca oamenii, roboții software pot face lucruri precum să înțeleagă ce este pe ecran, să completeze tastele corecte, să navigheze prin sisteme, să identifice și să extragă date și să efectueze o gamă largă de acțiuni definite. Ce au diferit este că roboții software o pot face mai rapid și mai consecvent decât oamenii, fără a fi nevoie să se ridice și să se întindă sau să ia o pauză de cafea.

Ce este minunat în asta?

Că având roboți software în echipa ta îți dă ție spațiu și timp pentru a interacționa cu colegii tăi, pentru a sta la o cafea, fără stresul de a ”a avea de făcut” acele operațiuni repetitive.

Da, eu am trecut prin asta, știu cum este acest job al nostru, al profesionoștilor contabili, în care ai atâtea de făcut încât nu îți mai rămâne timp, spațiu, dorința să socializezi, să scoți capul din hârtii, căci ai de terminat, ai de respectat un dead line și efectiv nu îți poți acorda acest timp și spațiu și de multe ori nu ești înțeles, mai ales de colegii din vânzări, care au ca misiune printre aletele de a se conecta și lega relații.

Mi-am dorit să fiu un lider cu influență, însă să fii un lider cu influență înseamnă spațiu și timp să te conectezi cu echipa ta, cu colegii tăi, cu superiorii tăi dacă ești într-o organizație, cu clienții tăi dacă ești deții un cabinet de comtabilitate.

Știu cum este să vrei spațiu și timp și să nu îl ai, dar știu cum este și să îl ai.

Stă la îndemâna ta sa vii alături de mine în grupul MASTERMIND – CUM SĂ INOVĂM ÎN CONTABILITATE? Și să vezi ce însemană, cum arată și ce pot face acești roboței.

Pot lucra cu orice tip de software, tehnologie veche sau nouă, te pot susține neconditipnat odată ce îi ai alături…

Și cel mai mult, îți dau spațiu și timp să crești puterea la pachet cu gentilețea, amabilitatea, deschiderea, bunăvoința față de toți colegii, iar asta înseamnă leadership și influență.

Îți dorești sa fii un lider cu influență în organizația ta? Crează-ți timp pentru a crește relații.

Hai alături de mine în grupul MASTERMIND – CUM SĂ INOVĂM ÎN CONTABILITATE? (clic pe link)

De la inima mea la inima ta,

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *