Ce te aprinde, ce te luminează? Ce viziune și misiune ai?

Am sugerat atât de multe întrebări, în cursul lunii trecute și voi continua cu multe altele pentru a te ajuta pe tine și afacerea ta, pentru că „întrebările transformă, informațiile creează confuzie”.

Dacă ți-ai făcut timp să răspunzi la ele pentru tine, probabil că știi până acum misiunea ta, ca suflet, scopul tău în viață, ce te luminează și care este lumina pe care o poți aduce în lume.

Dacă nu ai descoperit asta până acum, mergi și vezi sau revezi postările mele și răspunde la acele întrebări, ia în serios, această activitate, nu pentru mine, ci pentru tine.

Nu ai nimic de pierdut, dar ai atât de mult de câștigat.

Toată această serie, de întrebări transformatoare este GRATUITĂ și acesta este modul meu de a da ce am primit în atâtea programe de coaching și sesiuni pentru care am plătit foarte mulți bani.

Deci, este GRATUIT pentru tine, pentru că este darul meu! Sper că îți vei face timp să beneficiezi de el!
Toate aceste întrebări m-au ajutat și am descoperit importanța întrebărilor, pentru că asta face un coach pune întrebări care să te îndrume să descoperi lumina din tine!

Și odată ce o descoperi, poți desena cu ușurință o viziune și misiune, pentru tine, ca persoană și pentru afacerea și echipa ta!
Viziunea răspunde la DE CE și UNDE. Este o hartă care te ajută să călătorești prin viață, iar Misiunea răspunde la CUM ajungi acolo.
Viziunea ta este ținta ta, misiunea ta este concentrarea ta zilnică, obiectivele tale, acțiunile și faptele tale zilnice, conform valorilor tale (vezi postarea de ieri).

Așa că, înainte de a călători prin lume, de a o explora și de a încerca să găsești răspunsuri în exterior, călătorește în sufletul tău și explorează-l. NU fugi de tine.

Spune-mi, care este viziunea și misiunea ta, ca suflet și ca afacere?

Viziunea mea (unde mă duc?) este să influențez viața a 10 000 de companii și 1 milion de suflete.
Misiunea mea este modul meu de a face asta, obiectivul meu: adăugarea de valoare și crearea schimbării prin cunoștințele, expertiza, programele și instrumentele mele de dezvoltare personală și de afaceri.

Valori și comportamente asociate:
• Integritate și comportament etic. Vom acționa întotdeauna într-o manieră sinceră, loială, corectă, de încredere și profesionistă.
• Transparență, încredere și respect. Vom câștiga încredere și respect prin transparență și comunicare directă.
• Colaborare și lucru în echipă. Vom lucra într-o abordare de echipă colaborativă cu toate părțile interesate/persoanele implicate pentru a oferi excelență în tot ceea ce facem.
• Inovație și creativitate. Avem o pasiune de a fi creativi și de a inspira schimbări pozitive. Contestăm gândirea și obiceiurile convenționale cunoscute în mediul de afaceri actual în operațiunile financiare și de management.
• Crearea de valoare și accent pe relația cu clienții. Vom pune un accent puternic pe adăugarea de valoare afacerii clienților noștri și pe construirea de relații puternice cu aceștia.
• Extindere națională și internațională. Lucrați cu suflete din întreaga lume.

Și asta se află pe panoul meu de viziune. Apropo, TU AI UN PANOU DE VIZIUNE SI PLAN ZILNIC în fiecare dimineață?
FOCUSEZĂ-TE PE ACTIVITĂȚI MICI ZILNICE, VISEAZĂ LA SCARĂ MARE (Peter Sage)

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *