🌱❤Unele imagini valoareză mai mult decât o mie de cuvinte … Așa este acest video atașat. Totuși adaug câteva cuvinte …
Ani de zile cuvântul căutărilor mele a fost ECHILIBRU. The best word ever îl consideram … De ce? Pentru că îmi părea imposibil să ajung la echilibru, să am tot ce îmi doresc, să traiesc în stare de bine și împlinire.

După ani de zile de căutări și practici ale minții și ale inimii l-am găsit, iar de aici am trecut la un alt nivel de conștiință și un alt cuvânt care mă definește SURRENDER … să curgi cu viața.

Aș vrea să îți povestesc despre nivelurile de conștiință, într-un mod simplu, așa cum mi-a fost predat și mie de catre Peter Sage in cadrul programelor lui Elite Mentorship Forum si Ultimate Self Mastery.

Suntem ființe Divine și asta știi. Avem 4 niveluri de conștiință în care putem exista pe Pământ. Ce ne definește nivelul de conștiință? Stările și emoțiile în care ne petrecem viața.

Nivelurile de conștiință intr-un mod simplu le descriu mai jos.

1. Mi se întâmplă (TO ME) și ceilalți sunt vinovați, oricine, orice, nu eu. Nu sunt creatorul vieții mele, nu îmi pot schimba viața și circumstanțele. Trăiesc din inerție, de pe o zi pe alta, sunt o victimă a sistemului, țării, Guvernului, companiei în care lurez, familiei în care m-am născut etc. Ți-ai făcut o imagine. Aici emoțiile sunt joase: frustrare, suferință, necredință, deznădejde, rușine, vină, invidie.

2. De către mine (BY ME) – Achiever mentality, unde eu pot controla tot ce mi se întâmplă, cred că pot controla și îmi iau responsabilitatea să controlez cursul vieții mele. Asta înseamnă că sunt singură și pot, dar să caut, să beneficiez de toate resursele am nevoie de foarte multă energie, care uneori se scurge și nu o mai pot lua de nicaieri, pentru că sunt singură și responsabilitatea este numai a mea, nu am suport Divin, nu am oameni care să mă susțină, Dumnezeu nu susține toate eforturile mele supraomenești (sau cel puțin așa văd ☺️)

3. Prin mine (THROUGH ME) – Viața curge prin mine, încep să înțeleg că totul are o ordine Divină, încep să văd dincolo de ce este Pământesc. Totul se întâmplă cu un motiv. Fiecare om pe care îl întâlnesc are ceva să îmi aducă. Partenerul și copilul meu scot la iveală AUTENTICITATEA mea. CINE SUNT EU. ACCEPT și am CREDINȚĂ. Nu sunt singur. Am susținere Divină. Oamenii potriviți mie vin către mine la momentul potrivit. Sunt prezentă și îmi găsesc calea, simt că merg pe calea mea. Îmi găsesc misiunea sufletului și trăiesc după vziunea inimii. Aici îți găsești ECHILIBRUL.

4. Ca mine (AS ME) – sunt energie, suntem UNU. Tu ești EU și eu sunt TU. Suntem părți din Dumnezeu. Avem puteri suprapământești, ceea ce am numi supranatural, însă este naturalul ființei DIVINE. Aici în această stare au fost și sunt ceea ce numim Sfinți pe Pămînt.
Eu am trecut prin primele 3 stări, dezvoltarea personală la scară largă este focusată pe nivelul 2, pe mental și logică, pe best practices, tehnici și practici mentale, logice, calculate. Am stat mulți ani acolo, cei mai mulți, însă am reușit să ajung la a curge cu viața și poate doar mai vizitez, cad în tipar vechi, dar revin repede la viața mea de acum. Acolo prea repede îmi pierd energia acumulată și acum tot ce îmi doresc este să îmi cresc energia și să îmi mențin ECHILIBRUL by default, prin starea mea de ACUM.

Vrei să știi cum am ajuns la ECHILIBRU? Care a fost practica care m-a adus aici, prin care m-am echilibrat?

Scrie-mi un mesaj pe aceasta tema și îți răspund.

De la inima mea la inima ta ❤

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *